вівторок, 4 червня 2024 р.

Відключення світла в Україні: керівник YASNO дуже стривожив заявою

 





Відключення світла стають тривалішими: що очікувати?

В Україні відключення світла будуть більш тривалими. Сьогодні, 4 червня, дефіцит електроенергії значно перевищуватиме вчорашні показники.

Причини відключень

Генеральний директор компанії-постачальника електроенергії YASNO Сергій Коваленко повідомив про основні причини ситуації. За його словами, наразі в плановому ремонті перебувають два енергоблоки АЕС. Додатково, на ремонт вийшла лінія, якою імпортується електроенергія зі Словаччини.

Ситуація в Києві

Коваленко зазначив, що сьогодні в Києві стабілізаційні обмеження сягатимуть 26%. Це означає, що світло-сіра зона графіків буде активно застосовуватись. Для киян це може означати відсутність електроенергії до семи годин поспіль. Темні слоти у графіках відключень свідчать про гарантовану відсутність світла у разі застосування графіків обмеження, тоді як сірі слоти вказують на можливість відключень у цей період.

Відключення по всій країні

Як повідомлялося раніше, 4 червня по всій території України відключення світла будуть відбуватися згідно з графіками протягом усього дня. Для усіх областей встановлено відповідні ліміти.



В цей непростий час важливо мати надійні джерела електроенергії. Потужна зарядна станція на сонячній батареї стане чудовим рішенням для забезпечення безперебійної роботи ваших приладів. Скористайтеся нагодою і зробіть ваше життя комфортнішим навіть у періоди вимкнення світла.


@poroblyaka

Зарядна станція EASY POWER: Незалежність від електрики завжди під рукою! Сьогодні, коли перебої з електропостачанням стали звичним явищем, важливо мати резервне джерело енергії. Професійна зарядна станція EASY POWER на сонячних батареях – це ваш надійний помічник у будь-яких умовах. Незалежно від того, чи ви вдома, на природі, в гаражі або на дачі, EASY POWER забезпечить енергією ваші гаджети. Просто розташуйте сонячну панель на сонці, і ви готові заряджати телефони та інші пристрої завдяки комплекту перехідників. Забудьте про незручності, будьте завжди на зв’язку з EASY POWER! ДЕТАЛЬНІШЕ: https://t1p.de/xa7j #EASYPOWER #ЗаряднаСтанція #СонячніБатареї #ЕнергетичнаНезалежність #ЕкоТехнології #АльтернативнаЕнергія #ЗарядкаГаджетів #ВідновлюванаЕнергія #СонячнаЕнергія #РезервнеДжерелоЕнергії #Природа #Дача #Подорожі #ВідключенняЕлектрики #ПеребоїЗЕлектрикою #ЕкономіяЕнергії #СонячніПанелі #ЕкологічноЧисто #ЗахистПрироди #Акумулятор #ЗаряднийПристрій #СучасніТехнології #АвтономнаЕнергія #ПерсональнаЕнергія #ЕнергіяСонця #Енергозбереження #ЗаряджанняТелефонів #СонячнаСистема #МобільнаЕнергія #ЗручністьІПрактичність #ЕкоРішення #СонячнаЗарядка #СучаснийПристрій #ЗарядкаВБудьЯкихУмовах #АльтернативніДжерелаЕнергії #ЗарядкаНаПрироді #НезалежнаЕнергія #УніверсальнийПристрій #ЕнергіяДляГаджетів #Надійність #ЕнергетичнийРезерв #ЕкоПристрій

♬ original sound - Jonny Webster
Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна Няня", померла в Росії.


Популярні публікації