пʼятниця, 12 серпня 2022 р.

12 серпня Україна вперше відзначає офіційно День молоді

 



Цього року Україна вперше відзначає офіційно День молоді 12 серпня.

Про це у Телеграмі повідомило Міністерство культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"Цьогоріч вперше в історії України День молоді в Україні відзначають у Міжнародний день молоді – 12 серпня. Українська молодь сьогодні захищає нашу свободу на фронті, волонтерить в тилу та активно представляє нашу країну на міжнародній арені", - йдеться у повідомленні.

До цього дня міністерство підготувало ілюстрації "Українська молодь вражає", які оприлюднило у соцмережах під спеціальними хештегами - #українськамолодьвражає та #UAYouthAmaze.

Своєю чергою міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у привітанні до Дня молоді зауважив, що українська молодь у майбутньому сформує сильну національну державу і завжди пам'ятатиме, хто є справжнім ворогом.

Він впевнений: молоді хлопці та дівчата заслуговують на життя, в якому головними проблемами є обрати місце навчання, ким стати, з ким зустрічатись, куди поїхати відпочити.

"Українська молодь - це тепер сталь та велика гордість. Ви стали дорослими і мудрими зарано. Ви волонтерите, воюєте, вчитесь під сиренами, допомагаєте слабшим постраждалим від війни, виходите на акції по всьому світу проти війни і агресора, збираєте кошти на армію та нові домівки для тих, хто їх втратив, та іноді робите неможливе. Ви вже є сильна нація, яка сформує нашу сильну національну державу та ніколи не забуде, хто є нашим ворогом. Ви - вражаєте. З Міжнародним днем молоді!" - зазначив Ткаченко.


Популярні публікації