понеділок, 13 лютого 2023 р.

Як Зеленський порушує правила та диктує моду (ВІДЕО)

 







Минулого тижня президент України Володимир Зеленський зустрівся з королем Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Чарльзом III. 



Про це повідомляє УНІАН.

 Для візиту у Букінгемський палац український лідер не зрадив традиції та замість костюма вдягав худі та штани. 

Нині президент України диктує моду. Його вбрання під час зустрічі з королем Чарльзом III захопило багатьох людей, проте знайшлися критики, які назвали це порушенням дрес-коду. 

Експерт з етикету Юлія Юдіна в ефірі "Сніданку з 1+1" пояснила, що Зеленський дійсно мав вдягати на зустріч з королем костюм, сорочку, краватку та класичне шкіряне взуття. Проте порушення дрес-коду не критикували королівські особи та ЗМІ Британії. Хейт пишуть лише у мережі.



"По-перше, це дуже цікаво і зараз так трансформується наш світ, що ми не тільки у нашій країні, а й загалом у світі, ми спочатку про дії та про результат, а вже потім про форму... Зараз наш президент багато робить, щоб наблизити нашу перемогу... Головне те, що він отримує результат", - зазначила Юдіна.

Сучасний етикет він зазнав дуже багато змін, зауважила вона. Проте Зеленський диктує власну моду. В нього є мотив.





"Це дуже цікавий меседж. Пані Олена (Олена Зеленська, дружина президента) демонструє знання дрес-коду. Але пан президент, як людина, яка очолює зараз нашу країну, яка веде нас до нашої перемоги, вона ніби каже: "Я не можу, коли моя країна захлинається у крові, я не можу вдягати білі сорочки та краватки". Після перемоги президент вдягне свій вишуканий костюм, і ми будемо пишатися ним ще більше", - додала Юдіна.


Нагадаємо, що у 
російського окупанта загорілась дупа після влучання боєприпаса (ВІДЕО).










Популярні публікації