вівторок, 28 лютого 2023 р.

РОСІЙСЬКИЙ ТОП-ГЕНЕРАЛ МАТОВНИКОВ СТАНЦЮВАВ СТРИПТИЗ (ВІДЕО)

 







Окрім відео з танцями заступника головнокомандувача Сухопутними військами ЗС РФ Олександра Матовникова, у мережу також злили ймовірне листування офіцера з "дамою серця".


Про це повідомляє ФОКУС.

Заступник головнокомандувача Сухопутних військ, екс-полпред президента РФ Олександр Матовников, який є старшим оперативної групи Сухопутних військ Збройних Сил РФ у Білорусії, вляпався в "голий" скандал. До мережі потрапило відео, де генерал, розмахуючи рушником, танцює стриптиз. Приватне відео оприлюднили на одному з російських телеграм-каналів.

"Наполегливий поціновувач мінських ресторанів і жінок генерал Матовников любить перекладати відповідальність за прийняття рішень на підлеглих йому офіцерів. Генерал більше захоплений створенням такого відеоконтенту для своїх подруг. Росія відправила на підтримку Олександра Григоровича "найкращих" представників генералітету. Тому тому, що сталося на аеродромі в Мачулищах, у Білорусії дивуватися не варто", - написали автори публікації.

Кому саме посилав "полуничний" відео з танцями російський генерал невідомо. Але незабаром у мережі з'явилося й інтимне листування заступника головнокомандувача Сухопутних військ ЗС РФ з "дамою серця". Судячи зі скріншоту, Матовников спілкувався з невідомим чоловіком, який надіслав топ-генералу відверте фото.









Відомо, що в даний час генерал-танцюрист офіційно одружений - одружений з 2005 року і має 3 дітей.




До моменту виходу публікації генерал Матовников офіційно не прокоментував поширене в мережі відео та листування.


Нагадаємо, що Китай відреагував на пропозицію Зеленського зустрітися із Сі Цзіньпіном.






Популярні публікації