середа, 4 січня 2023 р.

Чичерина відзначилася черговою божевільною заявою

 





Російська пропагандистська співачка Юлія Чичерина вкотре "пробила дно" своїм новорічним "привітанням" у YouTube.





Про це повідомляє видання В ЧАС ПИК.


Російська співачка Юлія Чичерина вже 8 років гастролює виключно у зоні бойових дій в Україні. У РФ її називають "символом Донбасу", а в жовтні 2022 року диктатор путін присвоїв їй звання заслуженої артистки РФ, повідомляє Час Пик.

Чи пам'ятають ще росіяни її творчість – невідомо, оскільки останні 8 років вона постійно ошивається на окупованих росіянами територіях та підтримує бойовиків НВФ та вбивць з армії РФ.

Все, чим відома сьогодні Чичерина – це своїми скандальними заявами. У мережі з'явилося таке "епічне відео". Стає моторошно, дивлячись на цю сучасну російську "Жанну д'Арк".


"Ждем когда скончается от передоза)", "Торчок!! Неизлечимая!", "О, как ее штырит", "У них с психбольницами тоже проблема? Почему она до сих пор на свободе? Она же представляет опасность для обычных людей!", "В голову надуло хорошо", "У них вся страна психбольница", "Не правда! Это охлобыстин", "Синдром Гойды", "Сказочная дебилка!", - пишуть люди в коментарях.

Російська співачка Юлія Чичерина відома тим, що підтримала бойовиків на Сході України. Вона неодноразово виступала з концертами в анексованому Криму, а також однією з перших відвідала окуповані території Донбасу у 2014 році. З того часу вона постійно ошивається на захоплених російськими окупантами українських теренах. А у 2015 році навіть здобула орден "за заслуги" з рук ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького - "за активну життєву позицію, співпереживання долі "ЛНР".




Нагадаємо, що в 
аварії загинув відомий гонщик та шоумен Кен Блок.



Популярні публікації