субота, 3 грудня 2022 р.

Favbet підтримують курс держави на легалізацію криптовалют

 




Міжнародна компанія Favbet підтримує курс держави на легалізацію криптовалют і супутніх технологічних інновацій.


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CLO Favbet Михайла Приходька, інформує УНІАН.

"Favbet постійно шукає та впроваджує інноваційні інструменти. Операції з криптовалютами не стали винятком. Ми детально розглянули реалізовані проекти в цьому напрямку, оцінили міжнародну практику процесингу, провели тести. За нашими оцінками, віртуальні активи вже скоро статут буденними, будуть широко використовуватися в повсякденному житті кожної людини. Не стане винятком і сфера розваг", - зазначив Приходько.

Як відомо, 15 березня 2022 року президент підписав закон "Про віртуальні активи". За словами Приходька, це історичне рішення для країни, яка вже кілька років поспіль утримується в топі рейтингу Global Crypto Adoption Index.

Однак остаточний вихід криптовалют з тіні поки не стався, адже законодавці досі не проголосували зміни до Податкового кодексу, до яких, власне, прив'язаний вступ у дію Закону.

"Врегулювати не тільки кріптовалютние розрахунки, а й супутні технологічні інновації. Це однозначно допоможе підвищити інвестиційну привабливість ринку для міжнародних партнерів і привернути увагу нових прогресивних клієнтів. Процесинг криптовалют відкриє перед українськими компаніями можливість стати конкурентоспроможними на міжнародних ринках", - пояснюють у Favbet.

Інтеграція нових методів для бізнесу пов'язана з низкою викликів. В першу чергу з тим, що закон "Про віртуальні активи" досі не вступив в силу. На даний момент у бізнесу фактично немає законних підстав для впровадження криптовалютних платежів.

Навіть коли закон набуде чинності, має пройти певний час, перш ніж регулятори сформують нормативно-правову базу, розроблять чіткі правила і дадуть всі необхідні пояснення. У Favbet сподіваються, що цей процес не затягнеться.


Нагадаємо, що викрадений Херсонський єнот вкусив зрадника Сальдо (ВІДЕО).



Популярні публікації