понеділок, 8 серпня 2022 р.

ЗСУ застосували проти російської ППО нову потужну зброю

 





Багато хто звернув увагу на те, що ЗСУ за три дні, з 5-го по 7-е серпня, вдалося знищити аж 14 одиниць ЗРК та РЛЗ ЗС Росії. У тому числі ЗРПК «Панцир-С», системи С-300… Здавалося б, удача! Аж ні, схоже на те, що Україна отримала нарешті антирадарні американські ракети AGM-88 HARM.

Про це повідомляє видання РЕАЛ.

Про це з жахом першими повідомили у своїх пабликах окупанти, виклавши навіть фото уламків ракети. А потім уже й різні військові експерти почали припускати, що це правда — надто вдалі удари вдалися за такими грізними цілями.




Розгорнутий матеріал з цієї теми зробив Юрій Бутусов. Він, щоправда, ставить питання, яким чином проводиться запуск даних ракет? У США їх запускають із літаків. Наші, напевно, не пристосовані... Тому не можна виключати наявність наземних пускових установок.





Додамо, що дані ракети летять на відстань 150 км (це найпростіші, не модифіковані) зі швидкістю два Махи. Фактично з їхньою допомогою можна знищити всю російську систему ППО на окупованій території та паралельно почати збивати абсолютно всі російські літаки.

Сподіваємось, що ці ракети у нас реально з'явилися...








Популярні публікації